Aplicații de top cu care îți poți personaliza noul Huawei P40 Pro

© Photo : Oferită de HuaweiHuawei P40 Pro
Huawei P40 Pro - Sputnik Moldova
Abonare
Huawei P40 Pro este smartphone-ul care setează noi repere în categoria smartphone. Acesta cuprinde zeci de mii de aplicații internaționale de top.

Pe lângă faptul că este mixul perfect între o cameră foto performantă și o baterie puternică, pregătită să susțină multe ore de utilizare și o serie de activități diverse, cum ar fi sesiuni foto, gestionarea notificărilor din Social Media și sesiuni de gaming neîntrerupte, Huawei AppGallery, magazinul propriu de aplicații al HUAWEI, vine preinstalat pe noul telefon. Acesta cuprinde zeci de mii de aplicații internaționale de top.

Accesând biblioteca virtuală, îți vor fi afișate mega aplicații cu care îți poți personaliza noul telefon. Spre exemplu, cu Lords Mobile vei ajunge să construiești regate și asta împreună cu alți pasionați de gaming, iar când îți vei dori un moment de relaxare, află că ai la îndemână Relaxing Music, în care poți găsi piese care promit un somn mai calitativ. Mai mult, alături de Huawei FreeBuds 3, căștile pe care le primești gratuit la achiziționarea telefonului, vei avea parte de o experiență audio impecabilă. Pentru alte curiozități interesante, aruncă o privire mai jos.

© Photo : Oferită de HuaweiHUAWEI FreeBuds 3
Aplicații de top cu care îți poți personaliza noul Huawei P40 Pro - Sputnik Moldova
HUAWEI FreeBuds 3

Huawei P40 Pro este echipat cu un ecran HUAWEI Quad-curve Overflow. Inspirat de arta mișcării în natură, ecranul are o margine semi-rotunjită pe toate cele patru părți. Ramele super înguste și colțurile rotunde oferă un aspect aproape fără margini, pentru o experiență de vizionare captivantă și o formă ergonomică. Scanerul de amprentă îmbunătățit și integrat în ecran oferă autentificare biometrică cu 30% mai rapidă.

© Photo : Oferită de HuaweiHuawei P40 Pro
Aplicații de top cu care îți poți personaliza noul Huawei P40 Pro - Sputnik Moldova
Huawei P40 Pro

Noul telefon este disponibil în trei finisaje - Ice White, Silver Frost și Black – și emană eleganță din toate unghiurile. Tu ți-ai ales deja culoarea preferată?

Cu Huawei P40 Pro, dorința ta de a fotografia are șanse să devină o adevărată pasiune, datorită camerei revoluționare

© Photo : Oferită de HuaweiHuawei P40 Pro
Aplicații de top cu care îți poți personaliza noul Huawei P40 Pro - Sputnik Moldova
Huawei P40 Pro

Încorporat în Huawei P40 Pro, sistemul avansat de camere Leica Ultra Vision este disponibil în configurație cu cameră cvadruplă. Huawei P40 Pro apropie subiectele îndepărtate cu zoom-ul optic de până la 5x, zoom-ul hibrid de până la 10x și zoom-ul digital de până la 50x. Pentru prima dată, Huawei P40 Pro include senzorul RYYB, special conceput pentru a capta mai multă lumină și pentru a oferi o calitate mai bună a fotografiilor cu zoom.

Telefonul dispune de o cameră pentru selfie-uri de 32 MP, de o cameră cinematografică supersensibilă de 40 MP și de o cameră IR Depth care suportă autofocus și simulare bokeh pentru a oferi aceleași efecte de portret excepționale și funcția de deblocare facială IR, care asigură o funcționalitate rapidă a dispozitivului, indiferent de condiţiile de iluminare ambientală.

Telefoanele Huawei P40 Series sunt alimentate de Kirin 990 5G pentru a furniza conectivitate integrată 5G cu cel mai cuprinzător suport de bandă 5G, performanță AI robustă și eficiență de putere într-un factor de formă mai mic decât oricare dintre predecesorii săi. Huawei P40 Pro dispune de un panou de 90 Hz cu procesor grafic îmbunătățit.

Relaxing Music și Lords Mobile, două aplicații de top cu care poți adapta noul Huawei P40 Pro la propriul tău stil de viață

În ultima vreme, majoritatea comunităţilor de fani HUAWEI menţionează MoreApps, o soluţie inteligentă şi gratuită, lansată de o comunitate de dezvoltatori. Această aplicaţie ajută utilizatorii să navigheze cu uşurinţă printr-o gamă variată de aplicaţii internaţionale şi locale, pentru a le putea instala pe dispozitiv. Aplicaţia poate fi descărcată din magazinul de aplicaţii AppGallery, preinstalat pe noul Huawei P40 Pro.

© Photo : Oferită de HuaweiAppGallery
Aplicații de top cu care îți poți personaliza noul Huawei P40 Pro - Sputnik Moldova
AppGallery

Lords Mobile este un joc de rol și strategie în timp real. Cu mai multe moduri de joc - cele mai multe dintre ele fiind lupte PVP - jucătorii ajung să construiască regate, să organizeze trupe, să creeze alianțe și să se lupte cu alți jucători online.

© Photo : Oferită de HuaweiLords Mobile
Aplicații de top cu care îți poți personaliza noul Huawei P40 Pro - Sputnik Moldova
Lords Mobile

Jucătorii pot lupta prin organizarea unei echipe puternice formate din cinci eroi și experimentează bătălii pe mobil cu o grafică 3D excepțională. Ecranul noului vârf de gamă redă impecabil această grafică. Pe de altă parte, Relaxing Music este o altă sugestie interesantă, o aplicație care îi ajută pe utilizatori să se relaxeze prin muzică instrumentală, sesiuni de meditație sau melodii care induc un somn mai calitativ.

Și asta nu este tot. Mai sunt mii de alte aplicații cu care îți poți customiza rapid noul Huawei P40 Pro:

  • aplicații de Social Media (TikTok, Snapchat, Facebook sau Instagram)
  • aplicații de editare și foto-video (Filmora Go, VivaVideo, InShot sau A+Gallery)
  • aplicațiile dedicate shopping-ului (Aliexpress Shopping, Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Vestiaire Collective, Joom sau Okazii.ro)
  • alte aplicații de gaming (Game of Thrones, Fortnite, Battle Royale, Rise of Kingdoms, AFK Arena, Lords Mobile, F1 Mobile Racing, PUBG Mobile, Head Ball 2, Star Wars - Galaxy of Heroes, Orbia, Square Bird și Yovo)
  • alte aplicații de music streaming & podcasts (Tidal, Deezer, Podcast Addict)

Doar tu și muzica. Sună prea filosofic? În practică, datorită căștilor Huawei FreeBuds 3, vei descoperi ce înseamnă să te relaxezi deplin. Acceptă filosofia și încearcă experiența audio impecabilă!

Față de căștile cu anulare activă a zgomotului care adoptă un design in, over sau on-ear, Huawei FreeBuds 3 cu designul lor ergonomic, open-fit, au o curbă rotunjită care se potrivește perfect cu canalul urechii umane. Acest design reduce oboseala, disconfortul și efectul de stetoscop, iar căștile sunt mai ușor de purtat și mai potrivite pentru utilizare în toate scenariile.

Noile căști cu cip Kirin A1 introduc sunetul inteligent de la HUAWEI, oferind o experiență True Wireless Stereo mai naturală și mai dinamică, cu anulare activă a zgomotului într-un design open-fit, permițând utilizatorilor să se bucure de un sunet clar și confortabil, chiar și într-un mediu zgomotos, îmbunătățind, în același timp, și vocea. Apelurile se aud la fel de bine ca într-o conversație față în față.

Căștile oferă trei metode de încărcare, atât cu fir, cât și wireless, cea de-a doua opțiune fiind disponibilă fie pe un dispozitiv de încărcare, fie prin încărcare inversă de la un smartphone compatibil, precum Huawei P40 Pro.

Despre restul funcțiilor încorporate în Huawei P40 Pro, poți afla direct de pe pagina de Facebook oficială, Huawei Moldova. Acceseaz-o și află toate detaliile care te interesează despre noul smartphone. Abia așteptăm să vedem ce vei simți încă din primul moment în care îl vei lua în mână.

Materialul este publicat pe bază comercială.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0