Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Admiterea 2020: De ce să înveți la Academia de Studii Economice din Moldova

Abonare
Rectorul ASEM, Grigore Belostecinic, îndeamnă viitorii studenți să își facă studiile la Academia de Studii Economice din Moldova. Academia oferă întreaga gamă de specialități economice.

Rectorul Academiei de Studii Economice din Moldova, Grigore Belostecinic, îndeamnă absolvenții de liceu, cei îndrăgostiți de cifre, să își continuie studiile la ASEM. Academia oferă întreaga gamă de specialități economice.

”De ce Academia de Studii Economice? În primul rând, pentru că este specializată în învățământul superior economic, dar și în alte domenii adiacente acestuia. Și dacă putem întâlni specialități cu profil economic în profilul tuturor universităților din Republica Moldova, atunci ASEM-ul se deosebește, prin faptul, că oferă întreaga gamă de specialități economice și nu doar cele care sunt într-o măsură mai mare solicitate de pretendenții la studii. În plus, noi oferim și domenii adiacente celui economic, dar cu o pregătire fundamentată economic. Ceea ce nu pot să facă celelalte universități”, a declarat pentru Sputnik Moldova rectorul ASEM, Grigore Belostecinic.

Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM) a fost fondată la 25 septembrie 1991. ASEM dispune de o bază materială solidă, constituită dintr-o bibliotecă ştiinţifică, un departament de informatizare, dotat cu tehnică performantă și câteva centre de formare continuă şi consultanţă.

Admiterea 2020 este un proiect realizat în comun de Sputnik Moldova și Uniunea Naţională a Studenţilor şi Tineretului din Moldova (UNSTM).

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0