Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ministrul de Externe s-a întâlnit cu ambasadorul Federației Ruse la Chișinău: Detalii

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaOleg Vasnețov
Oleg Vasnețov - Sputnik Moldova
Abonare
Relațiile moldo-ruse pe diverse domenii au fost discutate astăzi de ministrul de Externe și ambasadorul Federației Ruse la Chișinău.

CHIȘINĂU, 21 iul – Sputnik. Relațiile moldo-ruse pe domeniul politic, economic, dar și social au fost abordate astăzi de ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Oleg Țulea, în cadrul unei întrevederi cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov.

Summitul șefilor de guvern din statele membre ale Uniunii Economice Euroasiatice - Sputnik Moldova
Prim-ministrul Chicu a discutat cu omologii săi din Federația Rusă și Kazahstan

Cei doi oficiali s-au întâlnit astăzi pentru a discuta în special despre unele acțiuni planificate pentru perioada următoare.

Este vorba între altele de organizarea ședinței ordinare a Comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru cooperare economică.

În cadrul acestei Comisii au avut loc 15 ședințe ordinare.

De asemenea, cei doi oficiali au abordat aspecte privind colaborarea în cadrul organizațiilor regionale.

Amintim că, acum câteva zile, premierul Ion Chicu a avut o discuție cu șeful Guvernului rus Mihail Mișustin, la Minsk, în cadrul summitului șefilor de guvern din statele membre ale Uniunii Economice Eurasiatice. Au fost abordate chestiunea relansării negocierilor cu privire la împrumutul în valoare de 200 de milioane de euro, dar și restabilirea volumului de schimburi comerciale moldo-ruse.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0