Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Ministerul rus al Apărării a anunțat că vaccinul împotriva COVID-19 este deja gata

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Potrivit specialiștilor, după trei săptămâni, când se declanșează răspunsul sistemului imunitar, există un nivel maxim în ceea ce privește protecția. În același timp, este încă dificil de spus care va fi durata de protecție împotriva coronavirusului.

CHIȘINĂU, 21 iul - Sputnik. Vaccinul rusesc împotriva noii infecții cu coronavirus este gata, a declarat prim-viceministrul rus al Apărării, Ruslan Țalikov, într-un interviu acordat ziarului ”Argumentî i Faktî”, citat de RIA Novosti.

În ajun, a fost anunțată finalizarea testărilor clinice și externarea tuturor voluntarilor. Ministerul Apărării precizează că rezultatele demonstrează clar dezvoltarea unui răspuns imun la toți participanții care au participat la testare.

Медицина - Sputnik Moldova
Testarea primului vaccin împotriva COVID-19 a fost finalizat cu succes în Rusia

Anterior, șefa Centrului de Studii Clinice a Medicamentelor de la Universitatea ”Secenov”, Elena Smoliarciuk, a menționat că imunitatea la coronavirus s-a dezvoltat la toți voluntarii care au participat la testarea vaccinului.

Potrivit acesteia, după trei săptămâni, când se declanșează răspunsul sistemului imunitar, există un nivel maxim în ceea ce privește protecția.

În același timp, este încă dificil de spus cât va dura această imunitate, a explicat Smoliarciuk, deoarece oamenii de știință trebuie să răspundă la această întrebare în următoarea fază a studiilor clinice.

Cele mai recente date despre situația cu privire la COVID-19 în Rusia și în lume sunt prezentate pe portalul stopkoronavirus.ru.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0