Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Doliu în Republica Moldova: Actorul Valeriu Cazacu s-a stins din viață

CC0 / Pixabay / Byn_Li / Свеча памяти
Свеча памяти - Sputnik Moldova
Abonare
Republica Moldova a mai pierdut un om de valoare. Un îndrăgit actor de teatru și film a părăsit astăzi această lume. Este o pierdere mare pentru teatru și țară.

CHIȘINĂU, 21 iul - Sputnik. Doliu în lumea teatrului și filmului, dar și în întreaga țară.

Biserică - Sputnik Moldova
Societate
S-a stins din viață actorul Grigore Rusu
Actorul Valeriu Cazacu a decedat în această dimineață. Informația a fost făcută publică pe pagina de Facebook a Teatrului Naţional „Satiricus Ion Luca Caragiale”.

Valeriu Cazacu este unul dintre fondatorii acestei instituții. Anterior a evoluat la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu”. A jucat, în zeci de spectacole televizate şi radiofonice, a dublat peste 40 de roluri în filme.

„Deplângem dispariţia marelui actor şi exprimăm adâncă durere şi sincere condoleanţe apropiaţilor în legătură cu încetarea lui din viaţă. Dispariţia lui Valeriu Cazacu lasă un gol imens în viaţa noastră teatrală. Istoria şi toți cei care l-au cunoscut îi vor păstra vie amintirea”, este precizat în postarea instituției.

Actorul de teatru și film din Republica Moldova, Valeriu Cazacu, care este Artist al Poporului, s-a stins din viață în această dimineață, la vârsta de 72 de ani. Valeriu Cazacu s-a născut la 18 februarie 1948, Mateuti, raionul Rezina.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0