Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a participat la lansarea construcției unei noi nave desant

© Sputnik / Алексей Дружинин / Trecere la banca de fotografiiРабочая поездка президента РФ В. Путина в республику Крым
Рабочая поездка президента РФ В. Путина в республику Крым - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Vladimir Putin a participat la ceremonia de așezarea a chilei unei noi nave universale de asalt la uzina „Zaliv” din Kerci.

CHIȘINĂU, 20 iul – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, participă la așezarea chilei a navelor universale de desant (purtătoare de elicoptere) la uzina „Zaliv” din Kerci.

MIG-31 dotat cu rachetă Kinjal - Sputnik Moldova
MiG-31 – un vânător periculos în cer
Așezarea chilei reprezintă momentul lansării construcției navei.

Președintele a participat la ceremonia de instalare a plăcii de așezare a chilei pe nava universală desant „Ivan Rogov”. Placa conține informațiile generale despre navă și data în care i-a fost așezată chila.

Pe cea de a doua navă purtătoare de elicoptere – Mitrofan Moskalenko, va fi instalată de vicepremierul Iuri Borisov, viceministrul Apărării, Alexei Krivoruciko, comandantul Marinei Militare Ruse, Nikolai Evmenov.

În aceeași zi, la uzina Sevmaș (Severodninsk) a avea loc așezarea chilei a două submarine multirol a proiectului „Yasen-M” (proiectul 885-M) care vor purta numele “Voronej” și „Vladivostok”. Totodată, la Sankt Petersburg, la uzina “Severnaia Verf” a fost așezată chila a noului fregat al proiectului 22350 “Amiralul Yumașev” și “Amiralul Spiridonov”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0