Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O oră de întrebări și răspunsuri: Deputații întreabă, premierul răspunde

© Sputnik / Miroslav RotariИон Кику Ion Chicu
Ион Кику Ion Chicu - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul Ion Chicu și-a încheiat discursul ținut în cadrul procedurii de examinare a moțiunii de cenzură înaintată de opoziția parlamentară împotriva Cabinetului de Miniștri.

CHIȘINĂU, 20 iul – Sputnik. Deputații din opoziție, cei care au susținut moțiunea de cenzură înaintată împotriva Guvernului Chicu, au la dispoziție o oră pentru a adresa întrebări premierului.

Видеокамера - Sputnik Moldova
Politică
Tensiunile din Parlament au încetat: Iată ce i-a liniștit pe deputați
Deși dialogul dintre majoritatea parlamentară și opoziție continue să fie tensionat, ședința Parlamentului continuă.

Vom menționa că tensiunile de astăzi au fost provocate în Legislativ, în special, de faptul că presa nu a fost lăsată să reflecteze lucrările plenului din sala de ședințe, ci din sala de conferințe, așa cum era și până acum din cauza măsurilor luate împotriva răspândirii Coronavirusului.

Pentru a calma spiritele, președintele Parlamentului, Zinaida Grecianîi, a pus la vot ca câte un operator de la fiecare instituție media să intre în sala pentru a filma. Deputații au susținut această inițiativă, iar premierul și-a continuat discursul.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0