Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Guvernul Chicu merge astăzi în Parlament pentru moțiunea de cenzură: Detalii

© Sputnik / Rodion ProcaIon Chicu Ион Кику
Ion Chicu Ион Кику - Sputnik Moldova
Abonare
Guvernul Chicu s-a întrunit în ședință înainte de a merge în Parlament unde va fi dezbătută moțiunea de cenzură.

CHIȘINĂU, 20 iul – Sputnik. Parlamentul Republicii Moldova se întrunește astăzi, la 14:00, pentru a dezbate moțiunea de cenzură lansată de Platforma DA și semnată de deputați PAS. Precizarea a fost făcută de prim-ministrul Ion Chicu în debutul ședinței Guvernului.

Кишинев выходит из режима ЧП - Sputnik Moldova
Societate
Chicu a anunțat când va fi decisă ridicarea măsurii privind autoizolare de 14 zile

„Astăzi la ora 14:00, din câte știm preventiv, în Parlamentul Republicii Moldova se va dezbate moțiunea de cenzură semnată de săptămâna trecută de reprezentanții a două partide politice. Am fost informat dimineață de doamna președinte al Parlamentului că astăzi se va convoca Biroul Permanent pentru a veni cu propunerea de a dezbate moțiunea, tot astăzi, la ora 14:00”, a declarat Ion Chicu în debutul ședinței Guvernului din această dimineață. 

Chicu i-a îndemnat pe miniștri să fie pregătiți pentru a „prezenta deputaților și poporului” informația Guvernului pe aspectele incluse în moțiune.

Ion Chicu mai spune că nu este clar ce se va întâmpla după dezbaterea de astăzi din Parlament, iar în eventualitatea demiterii Guvernului, unul în exercițiu nu va putea aproba decizii, unele „absolut importante pentru țară și cetățeni”.  

Pe ordinea de zi a ședinței Guvernului au fost incluse 24 de chestiuni. Între timp Biroul Permanent a aprobat desfășurarea ședinței Parlamentului pentru ora 14.00, iar ordinea de zi completă va fi publicată în curând. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0