Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Peste 60 la sută dintre locuitorii Moscovei au dobândit imunitate colectivă la COVID-19

© Sputnik / Максим Блинов / Accesați arhiva multimediaДевушка в природно-ландшафтном парке "Зарядье" в Москве
Девушка в природно-ландшафтном парке Зарядье в Москве - Sputnik Moldova
Abonare
Peste 60 la sută dintre locuitorii Moscovei au dobândit imunitate colectivă la coronavirus, afirmă primarul capitalei ruse, Serghei Sobeanin.

CHIȘINĂU, 19 iul – Sputnik. La Moscova, deja 60 la sută dintre locuitori și-au format imunitate la coronavirus, a declarat agenției RIA Novosti primarul capitalei ruse, Serghei Sobeanin.

Suntem protejați: voluntarii care au testat vaccinul anti-COVID au fost externați - Sputnik Moldova
Video
Suntem protejați: voluntarii care au testat vaccinul anti-COVID au fost externați

“Și la Moscova, și la New York, aproximativ 60 la sută din populație a dobândit imunitate colectivă”, a declarat oficialul.

Edilul-șef consideră justă comparația între Moscova și New York.

“Totodată, la ei procesul a durat o lună și sistemul medical nu a reușit să facă față, în timp ce noi am reușit să diminuăm creșterea prin prelungirea procesului pentru trei luni”, a subliniat Sobeanin.

New York a devenit epicentrul epidemiei coronavirusului în SUA. În cele mai proaste perioade erau înregistrate peste 700 de decese pe zi, peste trei mii de oameni erau spitalizați. În total, la New York în urma infectării cu coronavirus au decedat 18 754 de persoane, iar alte 4,6 mii de decese au nevoie de verificări suplimentare. La Moscova, potrivit datelor din 17 iulie, în urma complicațiilor provocate de COVID-19 au decedat 4217 de persoane.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0