Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Încă un deces cauzat de COVID-19: Câte persoane au fost externate

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Bilanțul cazurilor de COVID-19 în Republica Moldova a ajuns la 20 de mii 494, inclusiv 1.372 în Transnistria. Pe parcursul zilei de ieri au fost confirmate 230 de cazuri noi de infectare cu COVID-19.

CHIȘINĂU, 18 iul – Sputnik. Un număr de 80 de persoane cu suspecție la coronavirus au fost internate la Centrul COVID-19 din Chișinău din dimineața zilei de 17 iulie până în dimineața de 18 iulie.

Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Societate
Ministerul Sănătății a anunțat câte paturi mai sunt libere pentru bolnavii de COVID-19

Alte 270 de persoane care au fost tratate de COVID-19 au fost externate în ultimele 24 de ore. Ministerul Sănătății anunță și un deces din cauza virusului – a murit în spital un bărbat de 78 de ani din municipiul Chișinău. Numărul deceselor provocate de virus a ajuns la 676 de cazuri.

Despre starea de sănătate a persoanelor infectate, ministerul precizează: 362 sunt în stare gravă (27 de pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată), 967 au o stare de gravitate medie, iar ceilalţi pacienţi au o stare satisfăcătoare.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 20.494 cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care 1.372 în Transnistria. Numărul deceselor a ajuns la 676 de cazuri.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0