Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

La pescuit în toiul nopții și fără acte necesare - Detalii

© Sputnik / Miroslav RotariРыбалка
Рыбалка - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Trei indivizi au fost amendați de oamenii legii pentru că pescuiau ilegal în zona de frontieră, în apropierea satului Bulboaca.

CHIȘINĂU, 18 iul - Sputnik. Trei tineri s-au ales fiecare cu câte două amenzi contravenționale pentru că se aflau la pescuit în zona de frontieră cu abaterea de la regulile legale. Planurile lor au fost zădărnicite de către polițiștii de frontieră aflați în misiune de serviciu pe sectorul de responsabilitate a Direcției regionale Nord.

Intrare în magazin - Sputnik Moldova
Societate
Amenzi și sistarea activității pentru nerespectarea prevederilor în privința COVID-19

Incidentul a fost înregistrat în data de 16 iulie curent, la ora 22:50, când patrula a observat trei persoane pe malul lacului din proximitatea satului Bulboaca. Tinerii desfășurau activități de pescuit ilegal în zona de frontieră, cu unelte interzise și cu încălcarea regulilor de pescuit, neavând aviz prealabil și actele de identitate asupra lor.

Din cercetările preliminare au fost identificate persoanele ca fiind originare din raioanele Ocnița și Briceni, cu vârstele cuprinse între 24 și 27 de ani. La fața locului a fost depistată o plasă de pescuit de aproximativ 50 metri, pește în număr de zece bucăți de diferite specii, cantitatea totală fiind aproximativ cinci kilograme.

Audiați, bărbații au comunicat nu că cunoșteau despre regulile de aflare în zona de frontieră. Această justificare nu i-a scutit însă de amenzile contravenționale.
În repercursiune, informația consemnată, uneltele de pescuit și marfa a fost transmisă reprezentanților Inspectoratului pentru Protecția Mediului, raionul Briceni.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0