Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un adolescent de 15 ani a fost reținut de oamenii legii: Iată ce a făcut - Detalii

© Sputnik / Yana ZaharovaМолдавские леи
Молдавские леи - Sputnik Moldova
Abonare
Un adolescent de 15 ani a fost reținut de oamenii legii după ce a furat o sumă mare de bani dintr-o mașină.

CHIȘINĂU, 17 iul - Sputnik. Un adolescent de 15 ani a fost reținut de oamenii legii. El este suspectat de furtul a 18 000 de lei dintr-un automobil. Incidentul a avut loc în data de 16 iulie, în satul Bălăbănești din raionul Criuleni.

Bancnote cu nominalul de 100 lei moldovenești - Sputnik Moldova
Societate
Un tânăr a fost reținut de Poliție: Este suspect în mai multe cazuri de furt

Poliţiştii au stabilit că o persoană necunoscută a spart geamul unui automobil de marcă Volkswagen Tiguan, care era parcat în faţa porţilor gospodăriei unui locuitor al satului Bălăbănești, de unde a furat 17 950 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate de către oamenii legii, pe urme fierbinţi, a fost identificat și reținut hoțul. Audiat de polițiști, minorul și-a recunoscut vinovăția, povestind că a observat pe bancheta din față a maşinii o bancnotă de 50 de lei, fapt ce l-a şi determinat să deterioreze geamul cu ajutorul unor pietre. Ulterior, scotocind prin mașină a găsit în torpedoul acesteia o sacoșă în care se aflau aproximativ 18 mii de lei pe care i-a furat. Potrivit Poliției, tânărul face parte dintr-o familie social vulnerabilă. Adolescentul este cercetat în stare de libertate.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0