Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ion Chicu va discuta astăzi cu Mihail Mișustin despre creditul de la Federația Rusă

Abonare
Premierul Ion Chicu va avea astăzi la Minsk și o întrevedere cu prim-ministrul rus, Mihail Mișustin. Șefii celor două guverne urmează să discute despre contractarea de către Republica Moldova a creditului de 200 de milioane de euro de la Federația Rusă.

CHIȘINĂU, 17 iul – Sputnik. Autoritățile Republicii Moldova își doresc în continuare contractarea unui credit în valoare de 200 de milioane de euro de la Federația Rusă. Reamintim că un asemenea credit a fost convenit anterior, dar contractarea lui a fost blocată printr-o decizie a Curții Constituționale, la sesizarea forțelor politice de opoziție, care au contestat acordul convenit de părți.

Владимир Путин и Игорь Додон - Sputnik Moldova
Politică
Creditul rus în valoare de 200 de milioane de euro: Vor fi reluate negocierile

Aflat astăzi în vizită la Minsk, premierul Ion Chicu va discuta cu omologul său rus, Mihail Mișustin, despre semnarea unui nou acord de creditare, a declarat președintele Igor Dodon, în cadrul ediției din 17 iulie a emisiunii „Președintele răspunde”.

Igor Dodon a spus că personal a discutat cu președintele Vladimir Putin despre acest credit, iar liderul rus i-a confirmat disponibilitatea țării sale de a oferi împrumutul Republicii Moldova.

Precizăm că Ion Chicu efectuează astăzi o vizită la Minsk, capitala Belarusului, unde participă la summitul șefilor de guvern din statele membre ale Uniunii Economice Euroasiatice.

Republica Moldova participă la acest summit cu statut de observator.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0