Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Echipament medical pentru Moldova din Japonia: Când va ajunge în țară

© Sputnik / Виталий Белоусов / Accesați arhiva multimediaВакцинация
Вакцинация - Sputnik Moldova
Abonare
Republica Moldova continuă să primească ajutoare de la statele lumii. Printre acestea este și Japonia care urmează să transmită un suport important țării noastre.

CHIȘINĂU, 16 iul – Sputnik. Echipament medical în cadrul Programului de dezvoltare economică și socială urmează să fie furnizat Republicii Moldova de către Japonia.

Elena Pintilei - Sputnik Moldova
Digitalizarea Bibliotecii Naționale: Japonia va aloca mii de dolari pentru echipament

În context, Cabinetul de miniștri a aprobat miercuri hotărârea pentru inițierea negocierilor asupra proiectului Acordului de grant, întocmit prin schimb de note, dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Japoniei.

Potrivit prevederilor proiectului, Acordul de grant are drept scop să contribuie la dezvoltarea Programului de dezvoltare economică și socială prin extindere și acordare de mijloace valutare pentru finanțarea achiziției de echipamente medicale din surse eligibil convenite.

Acordul de grant va intra în vigoare la data recepționării de către Guvernul Japoniei a notificării în scris a Guvernului Republicii Moldova privind finalizarea procedurilor interne pentru intrarea în vigoare a acestuia.  

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0