Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Alte 224 de cazuri noi de infectare cu COVID-19: Câte persoane s-au vindecat

© REUTERS / Dado RuvicCoronvirus
Coronvirus  - Sputnik Moldova
Abonare
Alte 224 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Dintre acestea 21 în Transnistria. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 20 264 de cazuri.

CHIȘINĂU, 16 iul - Sputnik. Alte 224 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Dintre acestea, 21 în Transnistria. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 20 264 de cazuri.

Intrare în magazin - Sputnik Moldova
Societate
Amenzi și sistarea activității pentru nerespectarea prevederilor în privința COVID-19

Astăzi au fost efectuate 1889 de teste, dintre care primar – 1280 şi repetat – 609. În total, până astăzi, s-au tratat 13 640 de persoane.

Din păcate, joi au mai fost înregistrate alte patru decese. Este vorba de un bărbat de 20 ani din raionul Cahul. El a fost internat în data de 3 iulie la Spitalul Clinic de Psihiatrie. Acesta mai suferea de paralizie inferioară, parapareză. În cel de-al doilea caz este vorba de o femeie de 90 ani din municipiul Chișinău. Ea a fost internată în data de 29 iunie la Spitalul Clinic Municipal „Arhanghelul Mihail”. El suferea și de cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, pancreatită cronică, litiaza biliara, coxartroza bilaterala. 

La fel, un bărbat de 67 de ani din municipiul Chișinău a murit din cauza COVID-19. El a fost internat în data de 21 iunie la Spitalul Clinic Municipal „Arhanghelul Mihail”. El mai suferea de cardiopatie ischemică, colecistită cronică calculoasă, nefrolitiază bilaerlă, hepatită cronică, Hipertensiune arterială. A murit și o femeie de 67 ani, din raionul Telenești. Ea a fost nternată cu pneumonie evoluție gravă, la data de 14 iulie, la Spitalul Raional Telenești. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0