Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ca în anii '90: Omor săvârșit cu cruzime la Buiucani - Video

© Fotolia / Viacheslav LakobchukМужчина с ножом
Мужчина с ножом - Sputnik Moldova
Abonare
Cruzime greu de imaginat - autorul unui omor sângeros săvârșit în sectorul Buiucani al Capitalei a fost reținut de Poliție.

CHIȘINĂU, 15 iul - Sputnik. Un locuitor al Capitalei în vârstă de 32 de ani a fost reținut de oamenii legii, fiind bănuit de comiterea cu deosebită cruzime a unui omor în data de 3 iulie curent.

Мужчина с ножом - Sputnik Moldova
Societate
Alcoolul i-a luat mințile: Și-a omorât prietenul de pahar

Cazul a avut loc într-un apartament din sectorul Buiucani al Capitalei, după un conflict iscat între bănuit și victimă – proprietarul apartamentului. Potrivit Poliției, ucigașul a avut asupra sa un cuțit și un ciocan, aplicându-i victimei mai multe lovituri pe suprafața corpului. În urma plăgilor de cuțit și a loviturilor de ciocan, bărbatul a decedat.

Crima a fost descoperită abia pe 10 iulie. Forțele de ordine fost alertate în legătură cu faptul că într-un apartament de pe strada Lisabona din sectorul Buiucani al Capitalei a fost depistat cadavrul unui bărbat, în stare de putrefacție. Victima s-a dovedit a fi un locuitor al capitalei, în vârstă de 39 de ani, având pe suprafața corpului urme de moarte violentă.

După răfuiala cruntă cu proprietarul apartamentului, bănuitul împreună cu un complice a încercat să șteargă urmele crimei, aruncând într-un iaz din sectorul respectiv   registratorul video și cuțitul cu care a săvârșit crima.

Atât bănuitul, cât și prietenul acestuia în vârstă de 27 de ani au fost identificați, reținuți, încătușați și escortați la Inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor. Ambii și-au recunoscut vinovăția.
Individul care a comis crima fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru omor. Acesta riscă să facă pușcărie între  15 și 20 de ani.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0