Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Alcoolul i-a luat mințile: Și-a omorât prietenul de pahar

© Fotolia / Viacheslav LakobchukМужчина с ножом
Мужчина с ножом - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat și-a omorât prietenul de pahar. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore. Oamenii legii urmează să cerceteze toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

CHIȘINĂU, 7 iun - Sputnik. Inspectoratul de Poliție Ciocana a fost alertat de către proprietarul unui apartament. Acesta le-a comunicat oamenilor legii că bărbatul cu care consumase băuturi alcoolice a decedat. La fața locului s-a deplasat imediat grupa operativă și medicul legist. 

Питейные заведения Москвы - Sputnik Moldova
Societate
Tragedie de 8 martie: Omor în sectorul Ciocana din Capitală - detalii

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că în perioada de timp din data de 6 iunie, ora 19:00 până în data de 7 iunie ora 01:55 cei doi au consumat băuturi alcoolice. 

Bărbatul de 65 ani, care este si proprietarul apartamentului, in urma consumului de alcool, i-a aplicat o plagă în regiunea inimii bărbatului de 52 de ani. În rezultatul căruia ultimul a decedat. 

Cadavrul bărbatului a fost dus la Centrul de Medicină Legală pentru efectuarea expertizei medico-legale. În acest caz a fost inițiată o cauza penală pentru omor, iar barbatul a fost reținut pentru 72 de ore.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0