Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Rusia va susține exportul moldovenesc și va relua negocierile cu privire la credit

© Sputnik / Алексей Куденко / Accesați arhiva multimediaДенежные купюры России
Денежные купюры России  - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful statului s-a întâlnit cu ambasadorul Federației Ruse în Moldova, fiind luate în discuția chestiuni ce țin de parteneriatul strategic cu Rusia.

CHIȘINĂU, 13 iul – Sputnik. Rusia va susține în continuare producătorii moldoveni, prelungind înlesnirile la exportul producției lor pe piața rusească. Aceste chestiuni au fost discutate în cadrul întâlnirii președintelui țării, Igor Dodon, cu ambasadorul Federației Ruse în Moldova, Oleg Vasnețov.

”Am exprimat gratitudine partenerilor ruși pentru deciziile de a susține producătorii moldoveni prin prelungirea înlesnirilor la exportul producției moldovenești pe piața rusă”, a scris Dodon într-o postare pe rețelele de socializare.

Владимир Путин и Игорь Додон - Sputnik Moldova
Dodon: Moldova și Rusia vor relua negocierile privind creditul de 200 de milioane de euro
El a subliniat de asemenea că a exprimat mulțumiri pentru posibilitatea de a relua negocierile în privința elaborării și semnării unui acord de oferire a creditului de 200 de milioane de euro pentru țara noastră.

În cadrul întrevederii a fost discutat un spectru larg de chestiuni legate de consolidarea și dezvoltarea parteneriatului strategic dintre țările noastre. În special, s-a vorbit despre rezultatele vizitei șefului statului la Moscova, unde a asistat la parada militară consacrată jubileului Paradei Victoriei, care s-a desfășurat la 24 iunie 1945. În cadrul vizitei în capitala rusă, Igor Dodon a avut mai multe întrevederi cu oficiali ruși.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0