Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Filmul "Covid.12 Spânzurata": Când va fi lansată noua producție cinematografică

© Sputnik / Rodion ProcaIgor Sadovski
Igor Sadovski - Sputnik Moldova
Abonare
Filmările pentru lungmetrajul "Covid.12 Spânzurata" s-au încheiat. Despre acest lucru a anunțat regizorul filmului, Igor Sadovski. În curând pelicula va apărea pe piața cinematografică din țară, dar și de peste hotare.
Filmul "Covid.12 Spânzurata": Când va fi lansată noua producție cinematografică

După câteva săptămâni bune pe care le-a petrecut în casă în perioada de carantină, regizorului Igor Sadovscki i-a venit ideea să lucreze la o nouă creație cinematografică despre COVID-19.

Ideea proiectului a fost susținută și de către producătorul Sergiu Pascaru, iar în scurt timp scenariul filmului a și fost așternut pe foaie.

"Filmul descrie trăirile unei doamne care stă în carantină. Din exterior se aud ambulanțele, mașini militare. Chiar dacă noi nu am trăit așa momente strașnice, totuși există multe asemănări", a subliniat Igor Sadovski.

Regizorul spune că în această peliculă rolul principal i-a revenit actriței Mihaela Strâmbeanu. De curând, filmările pentru noua producție cinematografică au fost încheiate, iar acum doar a rămas de pus la punct ultimele detalii pentru a lansa lungmetrajul "Covid.12 Spânzurata".

"Acum suntem la etapa de montare. Apoi urmează sunetul, colorizarea și muzica", a precizat regizorul.

Igro Sadovski a dezvăluit că noul film urmează să fie lansat în luna septembrie curent. Acesta este cel de-al treilea lungmetraj în palmaresul regizorului.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0