Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O veste bună, alta nu prea: Ministerul Sănătății, despre evoluția COVID-19 în Moldova

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Date actualizate privind starea epidemiologică în Republica Moldova în contextul pandemiei de coronavirus au fost prezentate de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

CHIȘINĂU, 11 iul – Sputnik. Vestea bună a dimineții este că nici un caz de deces nu a fost înregistrat, iar alte 268 persoane au fost tratate și externate. Numărul total de persoane vindecate a ajuns la 12456.

Însă numărul celor în starea gravă este unul ridicat - 373 de pacienți, informează Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Dintre aceștia, 24 sunt în stare foarte gravă, fiind conectați la aparate de respirație dirijată.

Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Politică
Starea de urgență a fost prelungită - ce se întâmplă cu restricția de izolare

Totodată, în ultimele 24 de ore, alte 72 de persoane cu suspecție la COVID-19 au fost internate în cadrul Centrului COVID-19 din Chișinău.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 18 924 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1301 în Transnistria. Din numărul total de persoane infectate de la începutul pandemiei până în prezent, 2600 de cazuri sunt în rândul lucrătorilor medicali.

De precizat, Comisia Națională de Sănătate Publică a decis ieri prelungirea stării de urgență medicală până la sfârșitul lunii. Astfel, mai multe restricții impuse de autorități rămân în vigoare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0