Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Igor Chistol, despre cheia succesului: Dacă te mulțumești cu ceea ce ai, atunci ...

© Sputnik / OsmatescoIgor Chistol
Igor Chistol - Sputnik Moldova
Abonare
Actorul de teatru și film Igor Chistol a cunoscut momente adevărate de glorie pe scenele teatrelor din Chișinău, însă popularitatea lui a trecut demult hotarele țării. Cum a reușit să se afirme pe cele mai mari scene din lume aflați chiar de la el.
Igor Chistol: Dacă te mulțumești cu ceea ce ai, atunci nu vei crește niciodată

Igor Chistol a absolvit școala superioară de teatru "B. Șciukin"din Moscova. După absolvire a revenit în Moldova, unde a fost aplaudat pe scenele teatrelor din Chișinău, iar despre rolurile pe care le-a avut se vorbește și până astăzi. Unul dintre rolurile pe care le-a jucat cu multă dăruire de suflet și care a impresionat spectatorii a fost cel al Chiriței în comedia "Chirița în provincie".

De mai mulți ani actorul este implicat în diverse activități la Moscova, acolo unde continuă să participe în proiecte teatrale, dar și să se filmeze în proiecte cinematografice de anvergură. În prezent, moldoveanul muncește la două producții cinematografice ruse, care vor apărea în viitorul apropiat la două posturi de televiziune din Rusia. Întrebat care este cheia succesului său actorul a răspuns:

"Cheia succesului meu este studierea în permanență, perseverența și munca zilnică. Vreau să mă simt întotdeauna ca un student, ca un copil care învață ceva nou. Dacă te mulțumești cu ceea ce ai, atunci nu vei crește niciodată", a remarcat el.

Chiar dacă o mare parte a timpului actorul o petrece peste hotare, acesta spune că este mereu cu gândul la țara în care s-a născut, unde a copilărit, a studiat și unde și-a început cariera de artist.

Amintim că Igor Chistol s-a filmat în primului serial detectiv moldovenesc - "Anchetatorul Gorceakova". Serialul "Anchetatorul Gorceakova" este un proiect moldo-ruso-ucrainean în care rolurile principale au fost jucate de actorii populari din Rusia, Moldova și Ucraina. În acest serial, actorul moldovean Igor Chistol a jucat rolul șefului eroinei principale Anna Gorceakova. Producția s-a bucurat de mult succes și a obținut mai multe premii importante.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0