Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a cerut crearea unor stimuli pentru îmbunătățirea sferei sociale

© Sputnik / Алексей Куденко / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин провел заседание Совета по развитию гражданского общества и правам человека
Президент РФ В. Путин провел заседание Совета по развитию гражданского общества и правам человека - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Președintele rus, Vladimir Putin, a solicitat crearea de stimulente pentru îmbunătățirea situației sociale.

BUCUREȘTI, 10 iul – Sputnik. Eforturile autorităților regionale de îmbunătățire a sferei sociale ar trebui evaluate de către însăși cetățenii, a declarat președintele rus, Vladimir Putin, transmite RIA.

”De asemenea consider important și iarăși vreau sa menționez: eforturile autorităților regionale de îmbunătățire a sferei sociale trebuie să fie evaluate de cetățeni. O altă apreciere, mai bună, nu poate fi. În plus, acest lucru trebuie realizat prin intervievarea directă a locuitorilor", a declarat el în timpul unei reuniuni a consiliului Agenției pentru inițiative strategice.

Putin a subliniat că este necesar să se formeze un rating integrat și consolidat al calității vieții în subiecții Federației Ruse.

Президент РФ В. Путин встретился с рабочей группой по поправкам в Конституцию РФ - Sputnik Moldova
Rusia
Putin: Garantul principal al stabilității în Rusia este poporul

În același timp, potrivit liderului de la Kremlin, sarcina directă a Agenției pentru inițiative strategice este crearea un stimulent pentru regiuni privind realizarea unor schimbări calitative în sfera socială. Pentru a realiza acest lucru, potrivit președintelui rus, este necesar să fie edificat un sistem modern funcțional pentru instruirea echipelor locale de conducere și efectuarea unui schimb de buni practici.

"Aici este necesar să se generalizeze experiența existentă și să-i fie oferit un sprijin informațional. Oamenii trebuie să știe ce, unde, cum să o facă, pentru a dezvolta aceste bune practici promițătoare", a spus Putin.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0