Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Noi detalii în cazul exploziei de ieri de la Botanica: Ce declară Poliția

© SputnikВзрыв в столичном секторе Ботаника
Взрыв в столичном секторе Ботаника - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii au stabilit cauza exploziei produse ieri într-un bloc din sectorul Botanica al Capitalei și au vorbit despre rezultatele percheziției efectuate în apartamentul celui decedat.

CHIȘINĂU, 8 iul – Sputnik. Poliția a anunțat cauza exploziei care s-a produs ieri în curtea unui bloc de locuințe din sectorul Botanica al Capitalei. Deflagrația a fost provocată de o grenadă de model F1, a anunțat miercuri Inspectoratul General al Poliției.

”Expertiza a stabilit că deflagrația a fost provocată de o grenadă de model F1. În urma perchezițiilor efectuate, la domiciliul persoanei decedate au fost depistate pastile, asemănătoare celor psihotrope”, menționează instituția.

Взрыв в столичном секторе Ботаника - Sputnik Moldova
Societate
Exclusiv: Un martor ocular, despre explozia de la Botanica – Detalii sfâșiitoare
Explozia s-a produs în după-amiaza zilei de marți în curtea unui bloc din Chișinău, sectorul Botanica. Poliția a fost sesizată la 14:40. La fața locului  au fost îndreptate imediat toate serviciile specializate ale Poliției, Bombteh și ambulanța.

În urma deflagrației, o persoană și-a pierdut viața. Bărbatul era șofer de ambulanță, angajat al Centrul Mamei și Copilului. Acesta locuia în unul din blocurile din curtea în care a avut loc explozia și în acel moment, era așezat pe o bancă.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru tentativă de omor și păstrarea ilegală a munițiilor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0