Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ion Chicu va merge mâine din nou în Parlament: Pe cine contează premierul

© Sputnik / OsmatescoIon Chicu
Ion Chicu - Sputnik Moldova
Abonare
Prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu, va mai face mâine o încercare de a se prezenta în fața deputaților pentru asumarea răspunderii pe anumite proiecte de legi.

CHIȘINĂU, 8 iul – Sputnik. Premierul Ion Chicu va merge mâine din nou la Parlament. Șeful Cabinetului de Miniștri a anunțat despre aceasta miercuri dimineață, într-o postare pe pagina sa de Facebook. Chicu se adresează în mesajul său în special liderului Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu.

„Mâine la 10.00 voi fi din nou în Parlament. Contez pe responsabilitatea Maiei Sandu”, a scris premierul.

De asemenea, Chicu menționează că după ce „proiectele cu caracter urgent asumate de Guvern vor intra în vigoare”, este gata să discute cu PAS despre anumite propuneri pentru o nouă rectificare de buget.

Заседание кабинета министров РМ - Sputnik Moldova
Societate
O nouă încercare a Guvernului Chicu: Ce se va întâmpla astăzi în Parlament

Prim-ministrul mai spune că proiectele de legi pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea stau de-o săptămână în Parlament și prevăd suport din partea statului pentru cetățeni.

Liderul PAS, Maia Sandu, nu a comentat deocamdată mesajul premierului.

Amintim că săptămâna aceasta Ion Chicu a făcut cea de-a treia încercare de a prezenta în fața deputaților proiectele pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea.

De fiecare dată, deputații din opoziție au boicotat ședințele Legislativului invocând că aceste proiecte trebuie să fie votate de Parlament.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0