Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Încă o asistentă medicală a fost răpusă de COVID-19: Avea 57 de ani și lucra la Briceni

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
COVID-19 continuă să ia viețile angajaților din sistemul medical. Reprezentanții Ministerului Sănătății anunță că o asistentă medicală care activa în cadrul Spitalului Raional din Briceni a fost răpusă de virus.

CHIȘINĂU, 8 iul - Sputnik. Potrivit Ministerului Sănătății, asistenta medicală care a decedat este Tatiana Ghimpu. Femeia avea 57 de ani și activa la Spitalul Raional Briceni.

Собор Святого Стефана в Вене, Австрия - Sputnik Moldova
Important pentru moldoveni: Restricții impuse de Austria din cauza COVID-19 - detalii
Ea a fost internată în data de 21 iunie la Spitalul Raional Briceni, iar în data de 27 iunie a fost transferată la Spitalul Raional Edineț.

”Exprimăm sincere condoleanţe familiei şi putere să depăşească aceste momente grele”, a transmis Ministerul Sănătății.

Acesta este al 27-lea deces în rândul lucrătorilor medicali. Până acum s-au îmbolnăvit 2 561 de angajați ai instituțiilor medico-sanitare publice.

În Republica Moldova au decedat până acum din cauza coronavirusului 605 oameni. În prezent, sunt 18 141 de cazuri confirmate cu COVID-19, iar 11 549 de pacienți s-au vindecat deja. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0