Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Cinci cluburi de fotbal din Moldova au dreptul să participe la competiții europene

© Sputnik / Miroslav RotariФутбольный матч Молдова-Франция
Футбольный матч Молдова-Франция - Sputnik Moldova
Abonare
Cinci cluburi de fotbal din Moldova au obținut dreptul de a participa la turneele UEFA, iar altor trei echipe de fotbal din Moldova li s-a refuzat acordarea licenței de participare la competiții europene.

CHIȘINĂU, 31 mai - Sputnik. Licențele UEFA au fost eliberate pentru cinci cluburi de fotbal din Moldova, a anunțat Federația Moldovenească de Fotbal.

Футбол. РПЛ. Матч Зенит - Уфа - Sputnik Moldova
Sport
Uniunea de Fotbal a Rusiei a decis când va fi reluat campionatul la fotbal

Este vorba despe „Sheriff” (Tiraspol), „Sfântul Gheorghe” (Suruceni), „Petrocub” (Hâncești), „Dinamo-Auto” (Tiraspol) și „Speranța” (Nisporeni).

Astfel, cinci cluburi au obținut dreptul de a participa la sezonul următor al competițiilor europene. „Sheriff” va participa la Liga Campionilor, iar echipele „Sfintul Gheorghe” și „Petrocub” - în Europa League.

În același timp, altor trei echipe le-au fost refuzată eliberarea licențelor UEFA. Cluburile „Milsami” (Orhei), „Zimbru” (Chișinău) și „Codru” (Lozova) au fost lipsite de dreptul de a participa la meciurile din noul sezon al Cupei Europene.

Timp cinci zile, aceste cluburi pot folosi dreptul de a contesta decizia adoptată de Federația Moldovenească de Fotbal.

Licența UEFA pentru a participarea la turneul feminin al Ligii Campionilor i-a fost acordată echipei „Agarista” din Anenii Noi.

Будь в курсе всех новостей в Молдове и мире! Подпишись на наш канал в Telegram>>>

Смотрите Video и слушайте Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0