Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Peskov, despre perspectiva reluării curselor aeriene cu alte țări

© Sputnik / Максим Блинов / Accesați arhiva multimediaСамолет Airbus A330
Самолет Airbus A330 - Sputnik Moldova
Abonare
Dmitri Peskov a subliniat că situația privind coronavirusul este una neclară, pentru că izbucnesc noi focare de infecție atât în Europa, cât și în Asia.

CHIȘINĂU, 7 iul - Sputnik. Perspectivele de reluare a curselor aeriene cu alte state încă nu sunt clare, pentru că în lume încă mai izbucnesc focare de infecție cu coronavirus. O declarație în acest sens a fost făcută de purtătorul de cuvânt al președintelui rus Dmitri Peskov.

"Perspectivele nu sunt clare, despre acest lucru a dat exact de înțeles ieri președintele… Situația este atât de neclară încât izbucnesc noi focare în Europa, în diverse orașe, și în Asia, iată de ce situația este una absolut instabilă și se schimbă de la o zi la alta”, a declarat Peskov.

Самолет авиакомпании Utair - Sputnik Moldova
Rusia
Curse avia spre CSI: Sunt oare gata companiile rusești să reia zborurile
Anterior, Ministrul rus al Transporturilor, Evgheni Ditrih, declara că Rusia ar putea relua cursele aeriene cu statele CSI mai devreme decât cu celelalte.

Începând cu 1 iulie, companiile aeriene din Moldova au început treptat să reia cursele regulate din Chișinău. Totuși, Rusia nu a deschis zboruri regulate cu Moldova și până la 1 august există interdicția de trecere a frontierei cu Rusia. Acest lucru a fost anunțat anterior de Ambasada Rusiei în Moldova pe pagina sa din rețeaua de socializare, subliniind că termenul acestei restricții ar putea fi extins.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0