Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Încă cinci oameni au murit în urma infectării cu COVID-19

Abonare
După ce dimineață s-a aflat despre trei noi decese provocate de COVID-19, Ministerul Sănătății a anunțat în această seară că încă cinci pacienți au fost răpuși de virus.

CHIȘINĂU, 7 iul - Sputnik. Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță despre cinci noi decese cauzate de complicațiile provocate de virusul COVID-19. 

A murit o femeie de 61 de ani din municipiul Bălți, care a fost internată în spital acum două zile, având și hipertensiune arterială și cardiopatie hipertensivă.

Piața centrală - Sputnik Moldova
Mentalitatea care ne face captivi în propria țară: De ce avem încă o rată înaltă de COVID

O altă victimă este o femeie de 66 de ani din municipiul Chișinău, care a fost transferată pe 23 iunie de la Centrul COVID-19 la Institutul de Medicină Urgentă. Ea suferea de hipertensiune arterială și obezitate. 

Tot din cauza coronavirusului a decedat un bărbat de 61 de ani din raionul Orhei, care a fost internat la Spitalul Clinic Republican pe 12 iunie. Și el suferea de mai multe afecțiuni. 

A pierdut lupta cu COVID-19 și un bărbat de 61 de ani din municipiul Chișinău, care a fost internat pe 30 iunie la Spitalul Clinic Republican, având diabet zaharat, hipertensiune arterială și cardiopatie mixtă.

A mai decedat un bărbat de 78 de ani din municipiul Bălți, care a fost internat în spital pe 2 iulie. El suferea de hipertensiune arterială, precum și de cardiopatie hipertensivă.

Astăzi au fost confirmate 235 de cazuri noi de COVID-19, după ce au fost procesate 1647 de teste.

Patru cazuri de contaminare sunt de import din Federația Rusă, Polonia și Italia, iar restul sunt cu transmitere locală. 

Bilanțul persoanelor infectate a ajuns la 18.141 de cazuri. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0