Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Huliganism la frontieră: Barieră deformată, automobil avariat

© Sputnik / Irina LeahovaКПП Кучурганы
КПП Кучурганы - Sputnik Moldova
Abonare
Un locuitor al Transnistriei a încercat să treacă granița cu Ucraina fără a avea permisul necesar pentru asta.

CHIȘINĂU, 6 iul – Sputnik. Barieră deformată, geamuri sparte ale modulului de control de frontieră, mașină avariată. Acesta este rezultatul unui incident care a avut loc în weekend la punctul de control Pervomaisk. Vinovatul a fost un locuitor al Transnistriei care dorea să călătorească în Ucraina cu mașina proprie, însă fără a avea permis de la Centrul operativ pentru prevenirea și combaterea COVID-19. Făptașul a fost reținut.

Imagine simbol: Țigări - Sputnik Moldova
Societate
Culmea ingeniozității: Unde a ascuns un bărbat țigările pentru a le trece de vamă - Video

„La cererea grănicerilor de a prezenta permisul cu rezoluția organului respectiv, el a declarat că nu intenționează să-și coordoneze deplasarea cu nimeni și a cerut, într-o formă agresivă, să i se permită imediat trecerea frontierei”, a informat serviciul de presă al Securității din regiunea transnistreană.

Potrivit sursei, la punctul de control, cetățeanului i s-a recomandat să telefoneze la Centrul operativ și să obțină permisiunea de a părăsi regiunea. El însă a răspuns că nu are timp să întocmească documentele necesare.

Bărbatul a urcat în mașină pentru a se întoarce din drum, dar, după ce a parcurs cam 50 de metri, a dat brusc înapoi. Continuând să meargă înapoi în viteză mare, făptașul a îndoit bariera punctului de trecere a frontierei și a agățat modulul de control al grănicerilor, lângă care se aflau angajați ai direcției de Frontieră din regiune.

Bărbatul a fost reținut și va fi cercetat pentru fapta sa.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0