Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Culmea huliganismului! Unde și-a arătat violența un bărbat cercetat acum în arest - Video

© Sputnik / Miroslav RotariЗадержание
Задержание  - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat a fost reținut de Poliția Chișinău și este cercetat în arest după un episod de „huliganism agravat” manifestat la Centrul de asistență a victimelor violenței în familie. Făptașul avea cu sine un cuțit și un ciocan.

CHIȘINĂU, 6 iul – Sputnik. Un bărbat în vârstă de 22 de ani, originar din raionul Strășeni, a fost reținut și este cercetat acum în arest pentru „huliganism agravat” după ce a pătruns în incinta Centrului de asistență a victimelor violenței în familie din Chișinău, manifestând un comportament agresiv.

Potrivit datelor preliminare ale Poliției Chișinău, făptașul a pătruns în interiorul instituției prin forțarea ușii de la intrare. Ulterior, acesta a amenințat și agresat o angajată a centrului, în vârstă de 48 de ani. Tânărul avea asupra sa un cuțit și un ciocan.

КПП Кучурганы - Sputnik Moldova
Societate
Huliganism la frontieră: Barieră deformată, automobil avariat

Cazul s-a întâmplat pe 30 iunie. Poliția Chișinău, care l-a reținut pe făptaș, informează astăzi că bărbatul și-a recunoscut vinovăția și în cadrul audierilor și și-a justificat comportamentul prin faptul că era în stare de ebrietate.

Conform legislației penale, făptașul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 până la 7 ani, menționează Poliția.

Poliția Chișinău mai informează astăzi că,în săptămâna 29 iunie – 5 iulie,  forțele de ordine au reținut 47 de persoane ce se aflau în urmărire penală - 31 pentru comiterea infracțiunilor grave, excepțional de grave, precum și pentru comiterea infracțiunilor de  furt, circulaţia ilegală a drogurilor, huliganism, jafuri, iar 16  persoane - ca debitori de stat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0