Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Coronavirusul continuă să facă victime în Moldova: Zece vieți curmate într-o singură zi

© Photo : Ministerul Sănătății al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
După ce dimineață am aflat despre trei decese din cauza COVID-19, Ministerul Sănătății anunță că între timp s-au înregistrat alte șapte.

CHIȘINĂU, 6 iul - Sputnik. Încă șapte oameni au decedat în Moldova din cauza coronavirusului. Toate victimele sufereau și de alte afecțiuni, anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. 

Piața centrală - Sputnik Moldova
Mentalitatea care ne face captivi în propria țară: De ce avem încă o rată înaltă de COVID

A decedat o femeie de 82 de ani din municipiul Chișinău, care a fost internată pe 22 iunie la Spitalul Clinic Municipal Nr. 1. Ea mai suferea de boli cardiovasculare și angină pectorală.

Tot din cauza coronavirusului a decedat o femeie de 60 ani din municipiul Chişinău. Pe 26 iunie ea a fost transferată de la Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime” la Institutul de Medicină Urgentă. Ea suferea și de anemie hemolitică.

O altă victimă este o femeie de 92 ani din municipiul Chişinău, care a fost internată la Spitalul „Sfântul Arhanghel Mihail” pe 28 iunie, având și hipertensiune arterială, cardiopatie și angină pectorală.

Au mai decedat din cauza coronavirusului un bărbat de 72 ani din raionul Drochia, o femeie de 64 ani din stânga Nistrului, un bărbat de 83 ani din raionul Sângerei și un bărbat de 70 de ani din municipiul Bălți. 

Bilanțul victimelor COVID-19 a ajuns astfel la 595. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0