Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Coronavirus în Chișinău: În spitalele muncipale se află 539 de bolnavi

© Sputnik / Ilya Pitalev / Accesați arhiva multimediaМедики Национального медицинского исследовательского центра здоровья детей в Москве, фото из архива
Медики Национального медицинского исследовательского центра здоровья детей в Москве, фото из архива - Sputnik Moldova
Abonare
În spitalele din municipiul Chișinău mai sunt disponibile 153 de paturi pentru bolnavii de coronavirus. Informația a fost prezentată la ședința serviciilor municipale.

CHIȘINĂU, 6 iul – Sputnik. În instituțiile medicale din municipiul Chișinău se află internați 539 de pacienți bolnavi de coronavirus.

Заседание кабинета министров РМ - Sputnik Moldova
Societate
O nouă încercare a Guvernului Chicu: Ce se va întâmpla astăzi în Parlament

Informația a fost prezentată de șeful Direcției Generală Asistență Aocială și Sănătate, Tatiana Bucearschi, în cadrul ședinței serviciilor municipale.

„Din totalul de 692 de paturi de spital aflate în spitalele municipale, 539 sunt ocupate. Dintre cei internați, 88 se află în stare gravă, 263 sunt în stare medie iar 169 se află în stare ușoară”, a declarat Bucearschi.

Potrivit acesteia, de la începutul pandemiei de coronavirus, în municipiul Chișinău s-au înregistrat 5803 cazuri de COVID-19, adică 32,6% din totalul înregistrat pe țară. Din numărul total de îmbolnăviri, 2704 persoane au fost vindecate iar 165 au decedat. De asemenea, 355 de lucrători ai instituțiilor medicale din muncipiul Chișinău au fost infectați de coronavirus.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0