Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Date de la Ministerul Sănătății: Câte cazuri noi de COVID-19 s-au înregistrat într-o zi

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a prezentat date actualizate despre evoluția coronavirusului în Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 6 iul - Sputnik. Timp de o zi s-au înregistrat încă 92 de cazuri de infectare cu COVID-19, anunță Ministerul Sănătății. 

Piața centrală - Sputnik Moldova
Mentalitatea care ne face captivi în propria țară: De ce avem încă o rată înaltă de COVID
Șapte dintre cazurile confirmate au fost atestate în stânga Nistrului. Un singur caz este de import, din Federația Rusă, iar restul sunt cu transmitere locală.

În total, astăzi au fost efectuate 735 de teste, dintre care 557 primare și 178 repetate. Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns astfel la 17 906. Astăzi s-a confirmat prezența virusului la patru lucrători medicali. Este vorba despre doi asistenți medicali și doi angajați care fac parte din personalul auxiliar

De la declanșarea pandemiei până în prezent, 11 047 de persoane au fost tratate de COVID-19.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0