Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prognoze meteo: Astăzi va ploua în centrul și nordul țării

© Sputnik / OsmatescoДождь
Дождь - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Meteorologii prognozează pentru astăzi temperaturi ridicate de până la 32 de grade. În regiunea de nord și centru a țării va ploua cu descărcări electrice. 

CHIȘINĂU, 5 iul - Sputnik. Meteorologii prognozează pentru astăzi temperaturi ridicate de până la 32 de grade. În regiunea de nord și centru a țării va ploua cu descărcări electrice. 

Temperatur aerului în nordul țării va fi de 31 de grade Celsius în timpul zilei și până la 21 de grade Celsiul în timpul nopții și va ploua cu descărcări electrice. În centul țării se vor înregistra temperaturi de 32 de grade în timpul zilei și până la 22 de grade în timpul nopții. La fel, va ploua cu descărcări electrice.

© Photo : SHSPrognoza meteo pentru 04 iulie - 10 iulie 2020
Prognoze meteo: Astăzi va ploua în centrul și nordul țării  - Sputnik Moldova
Prognoza meteo pentru 04 iulie - 10 iulie 2020

În sudul țării va fi cel mai cald. Termometrele vor indica 33 de grade în timpul zilei și 23 de grade în timpul nopții. Aici precipitații nu vor cădea. Pesiunea atmosferică va fi normală, iar vîntul va sufla din nord. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0