Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Judocanul Denis Vieru: Am planuri mari pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo 2021

© Sputnik / OsmatescoDenis Vieru
Denis Vieru - Sputnik Moldova
Abonare
În perioada 24 iulie - 9 august 2020 urmau să se desfășoare Jocurile Olimpice de la Tokyo. Pentru prima dată în istorie marea competiție a fost amânată din cauza răspândirii coronavirusului.
Judocanul Denis Vieru: Am planuri mari pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo 2021

În această vară, în capitala japoneză urmează să se desfășoare cel mai spectaculos eveniment sportiv al anului - Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. Din cauza pandemiei de coronavirus mult așteptata competiție a fost anulată.

Într-un interviu acordat pentru Sputnik Moldova judocanul Denis Vieru, cel care ne-a adus multe speranțe pentru obținerea unei medalii la Jocurile Olimpice, a declarat că această veste l-a întristat enorm, însă în orice situație trebuie văzută și partea plină a paharului.

"Pentru mine chiar este un beneficiu. Mai am timp să mă pregătesc moral, spiritual și fizic. Aș spune chiar că sunt bucuros. Am planuri mari pentru Tokyo și sper să le fac o "surpriză" japonezilor", a remarcat Denis Vieru.

De menționat că responsabilii Comitetului Internațional Olimpic și Comitetul japonez de organizare au anunțat că Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfăşura între 23 iulie şi 8 august 2021.

Amintim că judocanul Denis Vieru a fost desemnat cel mai bun sportiv al Chișinăului în 2019. Tânărul a devenit campion mondial universitar la Napoli, s-a clasat pe primele locuri la turneele Grand Slam de la Paris, Baku şi Grand Prix de la Antalya, fiind cu aceste performanțe pretendentul principal la titlul de cel mai bun sportiv în 2019. Totodată, judcoanul el a cucerit în anul precedent medalia de bronz la Mondialele din Tokyo.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0