Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cum va circula transportul public în zilele de weekend: Ce a decis municipalitatea

© Sputnik / Miroslav RotariПервый троллейбус в аэропорт
Первый троллейбус в аэропорт  - Sputnik Moldova
Abonare
După ce o perioadă îndelungată transportul public din Chișinău nu a activat în zilele de weekend, Primăria municipiului vine cu precizări privind programul pentru zilele sâmbătă și duminică.

CHIȘINĂU, 3 iul – Sputnik. Circulația troleibuzelor și autobuzelor în Chișinău revine la regimul obișnuit, cu activitate pe parcursul întregii zile și în de weekend, informează Primăria.

уличные торговцы - Sputnik Moldova
Societate
Piețele din Capitală revin la programul obișnuit de activitate - Detalii

Operatorii municipali de transport, „Regia Transport Electric” și „Parcul Urban de Autobuze” vor asigura șoferii și taxatorii cu mijloacele de protecție necesare împotriva infecției COVID-19.

Astfel, angajații vor fi în continuare echipați corespunzător cu salopete, măști, mănuși, viziere sau ochelari de protecție. În interiorul unităților de transport public, obligatoriu vor fi instalate suficiente recipiente cu dezinfectant pe bază de alcool, iar pasagerii trebuie să aibă acces la ele.

Totodată, primarul general, Ion Ceban, le-a solicitat taxatorilor să se asigure că pasagerii care urcă în troleibuze și autobuze poartă mască de protecție și că aceasta este pusă corespunzător pe față, adică acoperă gura și nasul.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0