Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ultima oră: Alte aproape 300 de cazuri noi de infectare cu COVID-19

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus în Republica Moldova este mare în continuare, deși autoritățile anunță că gradul de infectare a scăzut cu 28% comparativ cu săptămâna trecută.

CHIȘINĂU, 3 iul - Sputnik. Alte 295 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost înregistrate astăzi în Republica Moldova, informează Ministerul Sănătății, Mincii și Protecției Sociale printr-un comunicat de presă. Din numărul total de cazuri, unul este de import, din Federația Rusă.

медик применяет проверки образца крови - Sputnik Moldova
Societate
ANSP: Scade numărul cazurilor de infectare cu COVID-19, dar în unele zone situația e gravă

Astfel, bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 17 445 de cazuri.

Printre cele aproape 300 de persoane infectate, confirmate astăzi, șapte sunt lucrători medicali. Mai exact, doi medici, 3 asistenți medicali, un felcer și un angajat al personalului auxiliar. 

Numărul persoanelor tratate a trecut de zece mii și constituie 10 093 de persoane. Totodată, numărul deceselor a crescut până la 572 de cazuri, după ce alte nouă persoane au fost răpuse de COVID-19. 

Primul caz de infectare cu noul tip de coronavirus a fost înregistrat în Republica Moldova pe 7 martie. Ulterior, după ce numărul a crescut, în țara noastră a fost instituită stare de urgență până la 15 mai, iar mai apoi - stare de urgență în sănătate publică, valabilă până la data de 15 iulie. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0