Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un lan de cânepă a fost descoperit în apropierea frontierei - Detalii

© Photo : wikipedia.orgCanabis Sativa, Cânepă Industrială
Canabis Sativa, Cânepă Industrială - Sputnik Moldova
Abonare
Un lan de cânepă a fost depistat în apropierea frontierei moldo-ucrainene. Oamenii legii au dispus distrugerea plantelor.

CHIȘINĂU, 26 iun - Sputnik. Polițiștii de frontieră au depistat un lan de cânepă ce crește în apropiere de linia frontierei moldo-ucrainene.

Canabis Sativa, Cânepă Industrială - Sputnik Moldova
Societate
Halucinant! Un bărbat și-a transformat apartamentul într-o seră de cânepă - Video

În data de 25 iunie, ofițerii de investiție ai Direcției au desfășurat mai multe verificări în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Vulcănești. Ca urmare, pe direcția localităților Vulcănești-Vinogradovca a fost depistată o plantație de cânepă care se întindea de-a lungul frontierei pe o suprafață de 50 metri. Firele de cânepă atingeau o înălțime maximă de 150 centimetri. 

La fața locului a intervenit și un echipaj al Inspectoratului de Poliție Vulcănești. Oamenii legii au decis să distrugă lanul de cânepă. Cercetările în acest caz continuă, în vederea excluderii unei posibile tentative de plantare a cânepei cu scop de profit.

Cu o zi înainte, polițiștii de frontieră de la Volintiri au identificat, la 500 de metri de la linia frontierei de stat, un teren nelucrat. Pe o suprafață de 16 metri pătrați creșteau plante de cânepă. În rezultat, canabisul a fost nimicit prin ardere.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0