Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Testările vaccinului anti-COVID-19 în Rusia – care sunt primele rezultate

© Sputnik / Максим Богодвид / Accesați arhiva multimediaРабота мобильных пунктов вакцинации в Казани
Работа мобильных пунктов вакцинации в Казани - Sputnik Moldova
Abonare
Voluntarii care participă la testarea vaccinului rusesc împotriva coronavirusului se simt bine, fără a fi înregistrate efecte adverse.

CHIȘINĂU, 3 iul – Sputnik. Voluntarii care participă la testările vaccinului de coronavirus, dezolvat în cooperare cu Ministerul Apărării, se simt bine, anunță serviciul de presă al instituției.

Медицина - Sputnik Moldova
Care este eficacitatea a trei prototipuri de vaccin anti COVID-19 făcute în Rusia
Niciun membru al primului grup, căruia i-a fost administrat unul din cele două componente ale vaccinului pe 18 iunie, nu s-a plâns pe starea sănătății, fără a fi înregistrate efecte secundare.

Componența celui de-al doilea grup, căruia i-a fost administrat primul component al vaccinului pe 23 iunie, reprezentanților cărora va fi administrat în cea de-a 21 zi, de asemenea, se simt bine, fără a avea complicații sau reacții adverse.

Testările au început acum două săptămâni, în cooperare cu Centrul Național de Cercetare de Epidemiologie și Microbiologie “Nikolay Gamaleya”. Acestea urmează să se încheie la sfârșitul lunii iulie.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0