Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

RT lansează școala media pentru jurnaliștii regionali și bloggeri

© Sputnik / Mikhail Voskresensky / Accesați arhiva multimediaRT
RT - Sputnik Moldova
Abonare
Jurnaliștii și bloggerii sunt invitați să se înscrie la școala media de jurnalism lansată de RT - detalii.

CHIȘINĂU, 2 feb - Sputnik. Postul de televiziune RT lansează școala gratuită de jurnalism ”RT-reghion”, unde jurnaliștii și bloggerii din regiuni vor fi învățați cum să creeze conținut unic, dar și cum să prezinte știri regionale la nivel federal, informează RIA Novosti.

”Participanții școlii media ”RT - Reghion” vor învăța cum să prezinte știri regionale la nivel federal, vor putea filma o poveste neobișnuită sau vor monta un videoclip viral, vor învăța cum să creeze conținut unic pentru rețelele de socializare. Jurnaliști și manageri cunoscuți vor discuta cu participanții aspectele legale ale muncii și psihologia profesiei", este menționat în anunțul RT.

Открытие выставки победителей конкурса им. А. Стенина в Мадриде - Sputnik Moldova
Concursul Andrei Stenin: Internauții, îndemnați să voteze pentru cele mai bune lucrări
Potrivit redactorului șef al postului de televiziune, Margarita Simonian, participanții nu vor trebui să meargă nicăieri, jurnaliștii înșiși vor veni să povestească ce au învățat la RT.

În 2016, RT a deschis la Moscova „Școala” pentru jurnaliști și bloggeri începători. În ianuarie 2020, a fost lansată școala online RT - cursurile și seminarele web privind drepturile de autor au devenit disponibile studenților din întreaga lume. De la deschiderea școlii, aproximativ 500 de persoane din 20 de țări au finalizat studii complete și part-time. Unii absolvenți au avut oportunitatea de a se alătura echipei RT.

Participarea la proiectul „RT - Reghion” este gratuită, înscrierea studenților se realizează pe bază de concurs.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0