Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Concursul Andrei Stenin: Internauții, îndemnați să voteze pentru cele mai bune lucrări

© Sputnik / Алехандро Мартинез Велез / Accesați arhiva multimediaОткрытие выставки победителей конкурса им. А. Стенина в Мадриде
Открытие выставки победителей конкурса им. А. Стенина в Мадриде - Sputnik Moldova
Abonare
Internauții sunt îndemnați să voteze în cadrul concursul internațional ”Andrei Stein” - aflați cum o puteți face.

CHIȘINĂU, 1 iul - Sputnik. Conform tradiției, internauții sunt invitați să voteze pentru cea mai bună lucrare dintre cele care au fost în lista celor mai bune lucrări în cadrul concursului Andrei Stenin 2020. Pentru a face asta, ei pot accesa pagina de limbă rusă a concursului (https://stenincontest.ru/winners2020/) sau pe cea în engleză (https://stenincontest.com/winners2020/).

Pentru a participa la votarea online, trebuie să aveți un cont într-una din rețelele de socializare: VKontakte, Facebook, Twitter sau serviciul chinez Weibo. Votarea va fi deschisă până pe 31 iulie, ora 23:59 (ora Moscovei). Câștigătorul votării online va fi anunțat la începutul lunii august, iar autorul celei mai populare fotografii de pe Internet se va învrednici de o diplomă.

Potrivit coordonatorului concursului ”Andrei Stenin”, șeful Proiectelor vizuale al AIP ”Rossiya Segodnya”, Oksana Oleinik, votarea online oferă publicului posibilitatea de a discuta cu mediul de experți din cadrul juriului internațional, alegându-și favoritul.

”Astăzi, când toată lumea poate face o poză, pur și simplu, făcând clic pe butonul camerei de filmare de pe un dispozitiv mobil, mulți oameni judecă și vorbesc despre fotografie și deseori având cunoștințe și bun gust. Concursul nostru alege tot ce este mai bun în lumea fotojurnalismului modern și suntem incredibil de interesați de modul în care alegerea concursului este evaluată de spectator, pentru care și sunt create fotografiile. Juriul alcătuit din profesioniști a format o listă scurtă, iar premiile pe care tot juriul le-a determinat le vom anunța în septembrie. Dar care lucrare va deveni cea mai bună și mai importantă pentru publicul internet - o va arăta votarea online. Îi invităm pe toți cei care sunt pasionați de fotografie să ia parte la acest proces și vom aștepta cu nerăbdare rezultatele concursului!”, a subliniat Oleinik.

Câștigătorii concursul ”Andrei Stenin” vor fi anunțați în septembrie pe stenincontest.ru | stenincontest.com, apoi la Moscova va fi inaugurată o expoziție a învingătorilor concursului.

De asemenea, concursul intenționează să dea startul până la sfârșitul anului road-show-ului tradițional al câștigătorilor în mai multe orașe ale lumii.

Despre concurs

Concursul internațional de fotojurnalism ”Andrei Stenin”, organizat de ”Rossiya Segodnya”, sub auspiciile Comisiei Ruse pentru UNESCO, își propune să sprijine tinerii fotografi și să atragă atenția publicului asupra provocărilor fotojurnalismului modern. Aceasta este o platformă pentru tinerii fotografi - talentați, sensibili și deschiși la tot ce este nou, unde atenția oamenilor se îndreaptă asupra oamenilor și evenimentelor din preajma noastră.

Фотокорреспондент Андрей Стенин - Sputnik Moldova
In memoriam Andrei Stenin: Omul cu aparatul de fotografiat

În 2020, partenerii informaționali generali ai Concursului sunt: ​​portalul de informații și știri Vesti.Ru, canalul de televiziune de stat rusesc ”Rusia-Cultura”. Partenerii internaționali media ai competiției au fost: Agenția de Presă și Radio Sputnik, Agenția de știri Askanews, compania Independent Media holding, agenția de știri Notimex, agenția de știri ANA, canalul și portalul RT, Shanghai United Media Group (SUMG), portalul online China Daily, Internet Portalul The Paper, rețeaua de media Al Mayadeen, agenția de știri Prensa Latina, agenția de știri News1, portalul Internet DBW, portalul de știri Brasil247.

Concursul este sprijinit de partenerii de breaslă: revista National Geographic Russia, portalul Russian Photo, portalul Photo-study.ru, Academia de fotografie, portalul de informații YOung JOurnalists, revista Fotoargenta, clubul de jurnalism din New Delhi, revista Enfoque Visual, revista LF Magazine, o platformă internațională de parteneri - PhotON Festival.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0