Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Reținut în timp ce lua mită de 1000 de euro: Ce a promis un tânăr în schimbul acestor bani

© Photo : Facebook / Digi 24Corupție, mită, anticorupție
Corupție, mită, anticorupție - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr a fost reținut de oamenii legii în timp ce lua mită în valoare de 1000 de euro. Bănuitul i-ar fi promis unui șofer că, în schimbulm banilor, îi va întoarce plăcuța și certificatul de înmatriculare, care au fost confiscate anterior.

CHIȘINĂU, 1 iul - Sputnik. Un tânăr a fost reținut de ofițerii CNA și procurorii anticorupție în timp ce primea mită în valoare de 1000 de euro. Acesta este suspectat că a cerut banii de la șoferul unui microbuz. În schimbul acestei sume, i-a promis că îi va convinge pe inspectorii Agenției Naționale Transport Auto să-i restituie placuța și certificatul de înmatriculare, ridicate anterior în urma unui control.

Задержание  - Sputnik Moldova
Societate
Administratorul unui bloc din Capitală, reținut de ofițerii CNA - Detalii

Potrivit CNA, plăcuța cu numerele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare ale mijlocului de transport erau utilizate de conducătorul auto pentru transportul ilicit de pasageri și mărfuri.

Șoferul l-a denunțat pe tânărul care i-a cerut mită, iar suma de 1000 de euro a fost transmisă sub controlul CNA. În acest caz a fost inițiată o urmărire penală pentru trafic de influență.  

Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore. El riscă o amendă în valoare de 150 de mii de lei sau între 2 și 6 ani de închisoare. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0