Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Guvernul a alocat bani pentru renovarea blocurilor sanitare în instituţiile de învățământ

Abonare
Guvernul a alocat suma de 5 milioane de lei pentru renovarea blocurilor sanitare în instituţiile de învățământ primar, gimnazial şi liceal.

CHIȘINĂU, 1 iul - Sputnik. Guvernul a aprobat astăzi regulamentul ce se referă la organizarea procedurii de implementare a proiectelor de renovare și construcție a blocurilor sanitare în instituţiile de învăţământ primar, gimnazial şi liceal. 

Заседание парламента РМ – вотум недоверия правительству Санду / Ședința Parlamentului RM – Moțiunea de cenzură - Sputnik Moldova
Politică
Democrații spun dacă vor participa la discuțiile cu privire la formarea unui nou Guvern

Documentul stabilește procedurile de selectare, organizare și desfășurare a proiectelor ce vor fi lansate pe termen scurt și mediu în perioada 2020-2022. Scopul acestora este de a îmbunătăți condițiile de igienă și sanitație în instituțiile de învățământ primar, gimnazial și liceal.

Proiectele vor fi realizate din contul mijloacelor aprobate în bugetul de stat și alocate Instituției Publice „Fondul de Investiții Sociale din Moldova”. 

În 2020, Guvernul a alocat cinci milioane de lei pentru renovarea și construcția blocurilor sanitare în instituţiile de învățământ primar, gimnazial şi liceal.

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării împreună cu reprezentanții instituțiilor de învățământ din țară au colectat informații despre necesitățile instituțiilor de învățământ primar, gimnazial și liceal pentru a îmbunătăți condițiile de igienă și sanitație în interiorul acestora (prin intermediul unui chestionar de evaluare) și va întocmi o listă provizorie a potențialilor beneficiari.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0