Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Amenzi pentru aproape 70 de persoane care nu au respectat regimul de autoizolare

© Sputnik / Miroslav RotariПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Se pare că amenzile nu-i mai sperie pe moldoveni când e vorba de libertate. O parte dintre ei refuză să respecte regulile impuse de autorități.

CHIȘINĂU, 1 iul – Sputnik. Aproape 70 de persoane, doar pe parcursul acestei săptămâni, au primit amenzi pentru că au ignorat cererea autorităților de a sta acasă.

Astfel, 68 de persoane au fost amendate pentru că nu au respectat regimul de autoizolare la domiciliu. Alte 50 de procese verbale sunt în curs de documentare.

Посетители летнего кафе на одной из улиц города Любек - Sputnik Moldova
Societate
Noi relaxări din 1 iulie: Ce avem și ce nu avem voie să facem

Informația a fost prezentată de secretarul de stat la Ministerul Afacerilor Interne Sergiu Golovaci, în cadrul unui briefing de presă.

„Cetățenii care erau obligați să respecte regimul de autoizolare ca să nu răspândească această infecție, într-o oarecare măsură s-au relaxat. Respectiv, au fost documentați de către organele de poliție pentru că au părăsit locul indicat în fișele epidemiologice”, a declarat Sergiu Golovaci.

În context, poliția solicită cetățenilor să fie responsabili și să respecte regulile impuse. Să protejeze copiii, să evite aglomerația, să respecte distanța socială și regulile de igienă personală.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0