Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ultimă oră: COVID-19 a mai luat cinci vieți - Numărul deceselor a ajuns la 541

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a prezentat informații actualizate despre evoluția coronavirusului în Moldova.

CHIȘINĂU, 30 iun - Sputnik. Ministerul Sănătății anunță că coronavirusul a mai făcut cinci victime. Este vorba despre patru femeie cu vârstele de 55, 61, 71 și 78 de ani, originare din Ialoveni, Florești, Taraclia și Chișinău. Toate sufereau și de alte maladii, cum ar fi: diabet zaharat sau hipertensiune arterială.

Модель COVID-19 - Sputnik Moldova
Societate
Numărul infectărilor cu COVID-19 este în scădere: Câte cazuri au fost confirmate astăzi
Totdată, a pierdut lupta cu boala și un bărbat de 67 de ani din raionul Rezina. Acesta a fosta tranferat în data de 20 iunie de la Spitalul din Rezina la Institutul de Medicină Urgentă din Capitală. Pacientul mai suferea de encefalopatie discirculatorie mixtă, hipertensiune arterială și bronhopneumopatie cronică exacerbare severă. Astfel, numărul deceselor a ajuns la 541. 

Până acum, în Republica Moldova au fost confirmate 16 357 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care 1 217 în regiunea transnistreană. 

Starea de sănătate a persoanelor infectate: 483 stare gravă, dintre care 30 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată, 1115 – stare de gravitate medie, iar ceilalţi pacienţi sunt în stare satisfăcătoare.

Până acum, au fost confirmate 2 408 cazuri de infectare în rândul angajaţilor sistemului de sănătate, printre care: medici - 606, farmaciști - 28, asistenţi medicali - 966, felceri - 123, personal auxiliar - 685.

Totodată, încă 153 persoane s-au tratat de COVID-19. În total, 9 382 depacienți au fost vindecați.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0