Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Numărul infectărilor cu COVID-19 este în scădere: Câte cazuri au fost confirmate astăzi

© REUTERS / Social MediaМодель COVID-19
Модель COVID-19 - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale prezintă date actualizate privind dinamica infectărilor cu noul coronavirus.

CHIȘINĂU, 29 iun - Sputnik. Numărul cazurilor de infectare cu noul tip de coronavirus este în scădere. După ce ieri au fost confirmate 170 de cazuri noi, astăzi numărul celor testați pozitiv este de 107 persoane, dintre care opt în regiunea transnistreană. Din numărul total, un caz este de import, din Italia.

Игорь Додон - Sputnik Moldova
Societate
Va fi scoasă obligativitatea de a sta în carantină pentru cei care revin de peste hotare?

Ministerul Sănătății Muncii și Protecției Sociale informează printr-un comunicat de presă că bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 16 357 de cazuri.

Din numărul total de cazuri confirmate astăzi, patru sunt asistenți medicali, iar o persoană reprezintă personalul auxiliar.

Numărul persoanelor vindecate a crescut până la 9229 de persoane. Totodată, alte trei decese au fost înregistrate pe parcursul acestei zile. Este vorba de doi bărbați și o femeie cu vârste cuprinse între 48 și 80 de ani. Toate trei victimele aveau una sau mai multe comorbidități

Precizăm că până în data de 15 iulie în Republica Moldova este instituită stare de urgență în sănătate publică. Astfel, cetățenii trebuie să respecte regulile impuse de autorități. Mai exact, suntem obligați să respectăm distanța socială de minim un metru, să evităm aglomerațiile. Totodată, obligatoriu vom purta măști în spațiile închise. Amintim, autoritățile vor ridica mai multe restricții după data de 15 iulie, în cazul în care se va menține dinamica scăzută a numărului de infectări. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0