Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ștefan Gațcan părăsește PSRM și trece la grupul parlamentar ”PRO MOLDOVA”

© Photo : Facebook / Ștefan GațcanȘtefan Gațcan
Ștefan Gațcan - Sputnik Moldova
Abonare
Deputatul PSRM Ștefan Gațcan a anunțat că părăsește Partidul Socialiștilor și se alătură grupului parlamentar ”PRO MOLDOVA”, condus de Andrian Candu. Deocamdată, socialiștii nu au comentat decizia lui Gațcan.

CHIȘINĂU, 30 iun - Sputnik. Ștefan Gațcan a făcut o postare pe Facebook în care a anunțat că se retrage din PSRM și aderă la grupul parlamentar ”PRO MOLDOVA”.

Здание парламента  - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Ce a decis coaliția PSRM-PDM: Ședință cu participarea președintele și premierului
Gațcan a menționat că a rămas dezamăgit de Partidul Socialiștilor, dar este impresionat de curajul grupului condus de Andrian Candu. 

”Declar că părăsesc fracțiunea PSRM din Parlament și mă alătur grupului parlamentar „PRO MOLDOVA”. Sunt conștient de toată mizeria, atacurile, falsurile și minciunile care nu vor ezita să curgă la adresa mea, dar rămân ferm pe poziții, nu voi ceda presiunilor și amenințărilor, voi rămâne fidel convingerilor mele, voi fi fidel alegătorilor din circumscripția Hîncești, iar alături de așa o echipă profesionistă precum este PRO MOLDOVA, sunt sigur că vom putea realiza fapte bune pentru Moldova”, a scis Gațcan pe Facebook. 

În perioada 2012-2016, Ștefan Gațcan a fost și director al Institutului Mamei și Copilului din Chișinău. În martie, el a câștigat fotoliul de parlamentar la Hâncești din partea PSRM.

După anunțul făcut de Gațcan, alianța PRSM-PDM nu mai are majoritatea în Parlament.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

 

Fluxul de știri
0