Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Îngrozitor: Cadavrul unei tinere de 19 ani a fost găsit într-un lac din raionul Taraclia

Abonare
Cadavrul unei tinere de 19 ani a fost găsit în apele unui iaz din satul Tvardița, raionul Taraclia. Poliția susține că fata a dispărut după ce a fost la un picnic împreună cu un grup de prieteni.

CHIȘINĂU, 28 iun. - Sputnik. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Taraclia, Cristina Ciobanu, a declarat pentru Sputnik Moldova că în această dimineață, la ora 04:20, oamenii legii au fost informați de către un pescar că în lacul din satul Tvardița a fost găsit un cadavru.

Парк Валя Морилор - Sputnik Moldova
Societate
Cadavrul unui minor a fost găsit într-un lac: Ce s-a întâmplat - Foto
Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că este vorba despre corpul neînsuflețit al unei tinere de 19 ani, locuitoare a satului Tvardița.

Potrivit informațiilor preliminare, ultima dată tânăra ar fi fost văzută ieri la un picnic împreună cu mai mulți amici. Aceștia le-au declarat polițiștilor că la un moment dat tânăra s-ar fi supărat pe cineva dintre ei și ar fi plecat într-o direcție necunoscută. Ei le-au mai spus anchetatorilor că ar fi căutat fata mai bine de o oră, însă nu au mai găsit-o.

Iazul în care a fost găsită victima se afla la o distanță de aproximativ 700 de metri de locul picnicului. Pe corpul tinerei nu au fost depistate semne de moarte violentă. Forțele de ordine au inițiat o anchetă și urmează să stabilească toate circumstanțele în care a decedat tânăra. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0