Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

COVID-19 a mai răpus patru oameni: Bilanțul victimelor a ajuns la 530

© Photo : Ministerul Sănătății al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță despre încă patru decese provocate de infecția COVID-19.

CHIȘINĂU, 28 iun - Sputnik. După ce dimineață s-au înregistrat cinci decese din cauza coronavirusului, Ministerul Sănătății anunță acum despre alte patru persoane care s-au stins din cauza infecției. 

A decedat o femeie de 49 ani din Comrat, care a fost internată la spitalul raional în data de 6 iunie. Ea mai suferea de diabet zaharat, obezitate și hipertensiune arterială.

Логотип Всемирной организации здравоохранения (ВОЗ) - Sputnik Moldova
Societate
OMS: Moldova și Ucraina, pe lista țărilor cu o creştere puternică a cazurilor de COVID-19

O altă victimă a coronavirusului este un bărbat de 65 de ani din raionul Basarabeasca. El mai suferea de o maladie oncologică și a fost internat la spitalul de profil din Capitală pe 24 iunie. 

A decedat și un bărbat de 71 de ani din Capitala Nordului. El a fost internat pe 18 iunie la Spitalul Clinic Bălţi cu diabet zaharat și hipertensiune arterială.

Tot la Bălți a murit un bărbat de 60 de ani, care suferea și de alte maladii, pe lângă coronavirus, și a fost internat în spital pe 25 iunie. 

De la începutul pandemiei, 530 de persoane au murit în Moldova din cauza infecției COVID-19. În același timp, 9081 de persoane s-au vindecat. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0