Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ministerul Sănătății: Încă trei pacienți au pierdul lupta cu COVID-19

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a prezentat informații actualizate despre evoluția coronavirusului în Moldova.

CHIȘINĂU, 27 iun. - Sputnik. Ministerul Sănătății anunță că în această dimineață încă trei pacienți au pierdut lupta cu COVID-19.

Este vorba despre un bărbat de 68 de ani din municipiul Chișinău. Acesta a fost internat în data de 20 iunie la Institutul de Medicină Urgentă cu hepatită cronică, diabet zaharat, cardiomiopatie hipertensivă și pulmonară.

Spital - Sputnik Moldova
Societate
La Bălți nu mai sunt locuri pentru bolnavii de COVID-19: Ce fac autoritățile

A deceat și o femeie de 82 de ani din raionul Ungheni. În data de 8 iunie, bătrâna a fost internată la Spitalul Clinic Municipal Nr. 1 din Capitală. Ea mai suferea și de alte afecțiuni. 

O altă victimă este o femeie de 56 de ani din municipiul Bălți. Aceasta a fost internată în data de 18 iunie la Spitalul din Bălți cu obezitate, diabet zaharat și hipertensiune arterială. Astfel, numărul deceselor în Moldova a ajuns la 518. 

Până acum, în Republica Moldova au fost confirmate 15 776 cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care 1 197 în regiunea transnistreană. 463 de persoane sunt în prezent în stare gravă, dintre care 26 sunt conectați la aparate de respirație asistată, 1 168 - au stare de gravitate medie, iar ceilalţi pacienţi sunt în stare satisfăcătoare.

În țara noastră, 2 368 cazuri de infectare sunt în rândul angajaţilor din sistemul de sănătate. S-au îmbolnăvit 596 de medici, 943 de asistenţi medicali, 681 de persoane care fac parte din personalul auxiliar și 28 de farmaciști.

În ultimele 24 de ore, în cadrul Centrului COVID-19 din Chișinău au fost internate 54 de persoane cu suspecție de coronavirus. Alte 198 de persoane au fost tratate. În total, 8 963 pacienți s-au vindecat de COVID-19.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0